Domov > Správy > Správy z priemyslu

​Metódy na čistenie dielov na presné odliatky z oxidu kremičitého

2023-11-24

1. Čistenie čistou vodou: Čisteniediely na presné odlievanie sólu oxidu kremičitéhočistou vodou dokáže odstrániť nečistoty na povrchu a zvyšky priľnuté k škodlivinám, nedokáže však účinne odstrániť niektoré ťažko čistiteľné škvrny.


2. Čistenie pomocou špeciálnych čistiacich prostriedkov: Silica sol presné odliatky je možné čistiť špeciálnymi čistiacimi prostriedkami. Tento čistiaci prostriedok má vo všeobecnosti dobrú rozpustnosť a čistiaci výkon a dokáže účinne odstrániť niektoré odolné škvrny.


3. Čistenie kyselinami a zásadami: Povrch dielov na presné odlievanie oxidu kremičitého je niekedy zoxidovaný a zhrdzavený. V tomto čase je možné na čistenie použiť kyslé a alkalické čistiace prostriedky. Čistiace prostriedky vo všeobecnosti používajú zriedenú kyselinu dusičnú, kyselinu chlorovodíkovú, alkalickú vodu atď., ktoré sú vysoko korozívne. , je potrebné venovať osobitnú pozornosť bezpečnosti.


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept